www.kempenflex.nl maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

  High Five Day!

  High Five Day!

  Vandaag 19 april is het feest! Waarom zou je denken? Het is namelijk National High-Five-Day!

  Deze leuke dag, waar je spontaan goede zin van krijgt, wordt elk jaar gevierd op de 3e donderdag van de maand april. Eigenlijk is het een Amerikaanse feestdag, maar waarom doen we dit ook niet in Nederland? Je krijgt er vaak een goed en energiek gevoel van en dat is toch wel lekker op een donderdag niet waar?!

  De ‘’high five’( of op zijn Nederlands de ‘geef me de Vijf’) is, voor de mensen die al jaren onder een steen hebben geleefd, wanneer twee mensen gelijktijdig een hand opsteken ter hoogte van het hoofd en het vlak van elkaar handpalm tegen elkaar duwen, slaan of laten glijden. Het is een soort van triompf-uitdrukking! Je hebt hierin ook nog de Low Five of de high ten, voor de echte fanatiekelingen ;-)!

  Dus heb je vandaag de wekker gehaald ‘high five’. Heb je een lekker ontbijtje gemaakt voor jezelf, ‘high five’. Heerlijke koffie of thee gehaald voor je collega’s?, ‘high five’. Heb je een goede deal gemaakt op je werk?, ‘high five’. Heb je weer wat sollicitaties de deur uit geknald omdat je je baan beu bent?, ‘high five’.

  Oftwel…Je kunt het vandaag zo gek niet bedenken of je kunt er een heerlijke ‘high five’ aan vastkoppelen. Vandaag heb je nog een goed excuus, als je die al nodig hebt?! Doe gek en klap er op los! ‘high five’!