www.kempenflex.nl maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

  Gezonde Lunch voor werknemers is ook gezond voor het bedrijf

  Gezonde Lunch voor werknemers is ook gezond voor het bedrijf

  Een gezonde lunch in de bedrijfskantine, in plaats van een snelle maaltijd met veel ongezonde vetten en een overdaad aan calorieรซn?

  Deze vraag is in een tijd dat men van alle kanten voortdurend wordt gehamerd op het belang van gezond leven en gezond eten helemaal niet zoโ€™n slecht idee! Met het aanbieden van een uitgebalanceerde en toch smakelijke middagmaaltijd draag je als werkgever bij aan de vitaliteit van je personeel, en dat betaalt zich uiteindelijk dubbel en dwars terug.
  Het laat zien dat je je bekommert om het wel en wee van de werknemers, maar ook dat je hen waardeert.

  Er is weinig fantasie voor nodig om te snappen dat een lunch die op een professionele manier is bereid met verse en gezonde ingrediรซnten aanzienlijk meer kost dan een broodje kroket. Gelukkig schuilt in dit gegeven ook een voordeel; een lunch van de zaak kan ook fiscaal aantrekkelijk zijn, voor zowel de werkgever als de werknemer.