www.kempenflex.nl maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

  De drie voordelen van een samenwerking met een uitzendbureau

  De drie voordelen van een samenwerking met een uitzendbureau

  Ben jij op zoek naar personeel voor bepaalde functies? Maar heb je niet genoeg tijd of expertise in huis om nieuw personeel aan te nemen? Dan kun je er aan denken om een uitzendbureau in te schakelen. Om zeker te weten of een samenwerking past, hebben wij 3 voordelen voor je uitgewerkt.


  1. Grote database
  Een uitzendbureau heeft een grote database. Dit omdat zij dagelijks contact hebben met verschillende sollicitanten en heeft een hoge omloopsnelheid van vacatures die zij moeten vervullen. Als zoekende naar personeel geef je aan wat voor kandidaat je zoekt en gaat een uitzendbureau op deze wensen selecteren in hun database.

  2. Tijdwinst
  Relatief gaat een sollicitatieprocedure bij een uitzendbureau sneller dan wanneer jij het zelf zou doen. Dit komt doordat je de werving en selectie helemaal overlaat aan een uitzendbureau. Door zelf geen vacatures online te hoeven zetten, cv's en motivatiebrieven doorgaan, referenties nagaan en gesprekken te voeren bespaar je veel tijd.

  3. Minder administratie

  Administratie is een onderwerp wat bij het werkgeverschap hoort. Bij een samenwerking met een uitzendbureau is het uitzendbureau verantwoordelijk voor de administratie van de uitzendkracht. Het uitzendbureau regelt de betaling, loonstroken en jaaropgaven, ziekte- en vakantiedagen, etc. Het enige wat jij zelf moet doen is het controleren en goedkeuren van de gemaakte uren van de uitzendkracht. Dit noem je ook wel het werkbriefje.