www.kempenflex.nl maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

    Een baan als uitzendkracht is zo gek nog niet!

    Een baan als uitzendkracht is zo gek nog niet!

    Vaak verkiezen mensen een vaste baan boven een baan via een uitzendbureau. Zekerheid boven alles, want de huur of hypotheek moet toch betaald worden. Maar, toch kan werken via een uitzendbureau je veel bieden. Zeker als je nog niet zo goed weet wat je precies wilt doen. 
    We hebben wat voordelen op een rijtje gezet: - Een sollicitatieprocedure via een uitzendbureau is vaak korter.- Door het klantenbestand van een uitzendbureau brengen ze je gemakkelijk in contact met bedrijven.- Je bent in dienst bij een uitzendbureau, hierdoor loop je weinig risico op financiële onzekerheid. - Het salaris van een uitzendkracht is gelijk aan het salaris van een vergelijkbare functie in loondienst bij het bedrijf waar je werkt. 
    Heb je vragen of wil je meer weten hoe wij als Kempenflex jou kunnen helpen bij het vinden van een geschikte baan? Neem dan gerust contact met ons op, samen zoeken we naar een passende baan!