www.kempenflex.nl maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Uren:


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/kempen/domains/kempenflex.nl/public_html/2.0.0/desktop/components/module-vacatures.php on line 415

Duur dienstverband:

permanent

Opleidingsniveau:

MBO
HBO

Bedrijf:

Kempenflex
Lensheuvel
5541 BA Reusel
www.kempenflex.nl

Technicus/Adviseur houten meubelen & fineer

Vacaturenummer: 190062
Bedrijf: Kempenflex
Locatie: De Kempen
Geplaatst: 22-05-2019
Uren:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/kempen/domains/kempenflex.nl/public_html/2.0.0/desktop/components/module-vacatures.php on line 511
Duur dienstverband:
permanent
Opleidingsniveau:
MBO HBO
Bedrijf:
Kempenflex
Lensheuvel
5541 BA Reusel
www.kempenflex.nl
Bedrijfsprofiel
Voor een bedrijf in de Kempen zijn we op zoek naar een ervaren een Technicus/Adviseur houten meubelen & fineer. Het is een zeer succesvolle internationale handelsonderneming in meubelen. Zowel nationaal als internationaal heeft dit bedrijf een stevige marktpositie en is een vooraanstaande leverancier aan grootwinkelbedrijven, inkoopcombinaties, groothandels en meubelwinkels.
Functieomschrijving
Als Technicus houten meubels & fineer ben je verantwoordelijk voor het technische advies aan inkopers, productontwerpers en fabrieken, om zodoende een kwalitatief perfect indoorproduct te kunnen waarborgen.

Het opstellen van corrigerende/herstelmaatregelen ten behoeve van productverbeteringen is eveneens een essentieel onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden. Daarbij is het belangrijk dat je een communicatieve houding hebt en probleemoplossend denkt.

Als technische medewerker heb je contact met een groot aantal collegae in binnen- en buitenland. Een heldere, eenduidige wijze communicatiewijze en duidelijke rapportage/verslaglegging is daarom een vereiste. Ook reizen naar (internationale) leveranciers behoren tot de mogelijkheden op termijn.

Je beschikt over tenminste 5-10 jaar relevante operationele kennis van (massief) houten meubelen (verschillende houtsoorten) en hebt gedetailleerde kennis en ervaring op het gebied van fineerprocessen, plywoodverwerking, verlijming, finishing en natuurlijk de daarbij gebruikte machines en technieken.

Lijkt je dit wat? Stuur dan je CV naar post@kempenflex.nl

Solliciteer op deze vacature