www.kempenflex.nl maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Uren:

Fulltime

Duur dienstverband:

permanent

Opleidingsniveau:

LBO
MBO

Bedrijf:

Kempenflex
Lensheuvel
5541 BA Reusel
www.kempenflex.nl

Productiemedewerker container & trailer

Vacaturenummer: 190107
Bedrijf: Kempenflex
Locatie: De Kempen
Geplaatst: 26-09-2019
Uren:
Fulltime
Duur dienstverband:
permanent
Opleidingsniveau:
LBO MBO
Bedrijf:
Kempenflex
Lensheuvel
5541 BA Reusel
www.kempenflex.nl
Bedrijfsprofiel
Voor een bedrijf in de Kempen zijn we op zoek naar een productiemedewerker voor containers en trailers. Dit bedrijf bouwt uitschuifbare containers en opleggers vanuit een basisconcept. Vanuit deze basis worden er klant specifieke wensen gemonteerd, denk hierbij onder andere aan airconditioning, kozijnen en diverse interieur- en exterieuraanpassingen.
Functieomschrijving
In de productie worden de containers en trailers compleet zelf vervaardigd, vanaf het samenstellen en lassen van het chassis, het opbouwen van de hydraulische en elektrische installatie tot en met het monteren van de aluminium puien.


Vaardigheden,

Dit bedrijf wil jonge onervaren mensen graag opleiden tot allround vaklieden in de carrosseriebouw. Voorwaarde hierbij is dat de kandidaten tenminste dienen te beschikken over een gedegen technische achtergrond dan wel opleiding. Kennis van lucht, hydrauliek en Electra zijn essentieel even als een goede basis gereedschapkennis. In het algemeen presteren de collega’s met een monteursdiploma bedrijfsvoertuigtechniek het beste, zij hebben al ervaring met assen, wielen, remmen en de bijbehorende installaties.


Functie eisen:
- Kennis van voertuigtechniek
- Kennis van hydrauliek (basis)
- Kennis van elektrische installaties op voertuigen
- Allround gereedschapkennis vanuit de metaalverwerking
- Goede communicatieve eigenschappen
- Beheersen van de Nederlandse taal

Herken je je in deze vacature en wil je graag solliciteren? Stuur dan je CV naar post@kempenflex.nl

Solliciteer op deze vacature