www.kempenflex.nl maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Uren:

Flexibel

Duur dienstverband:

permanent

Opleidingsniveau:

MBO

Bedrijf:

Kempenflex
Lensheuvel
5541 BA Reusel
Kempenflex

Vacature receptioniste/administratief medewerker

Vacaturenummer: 190152
Bedrijf: Kempenflex
Locatie: De Kempen
Geplaatst: 04-03-2020
Uren:
Flexibel
Duur dienstverband:
permanent
Opleidingsniveau:
MBO
Bedrijf:
Kempenflex
Lensheuvel
5541 BA Reusel
Kempenflex
Bedrijfsprofiel
Een Amerikaans bedrijf gaat in de Kempen een vestiging openen om vanuit hier uiteindelijk heel Europa te gaan bedienen. Deze vestiging moet nog helemaal worden opgezet. We zoeken dus mensen die van een uitdaging houden en graag actief meebouwen aan succes! Het is een onderneming met eigen productie die haar producten nu ook in Europa wil gaan verkopen. Dit betekent dat je komt te werken bij een snelgroeiend, informeel en internationaal gerichte organisatie.
Functieomschrijving
Het bedrijf richt zich op de business to business markt waarbij jij alle telefoontjes aan neemt van zowel bedrijven als particulieren. Het bedrijf wil ondanks dat zij zich richten op de business to business markt, ook de particuliere consument een goede service bieden. Deze service bestaat uit het begeleiden van mensen en het adviseren om een goede selectie te maken uit de producten. 

Behalve het beantwoorden van de telefoon en het zijn van het eerste aanspreekpunt, is een belangrijk onderdeel van de functie het uitvoeren van administratieve taken. Ervaring als administratief medewerker is geen harde vereiste, maar wel een pré. Het belangrijkste is het spreken van verschillende talen, Nederlands, Engels, Duits en eventueel Frans.

Als administratief medewerker ondersteun je de dagelijkse werkzaamheden. Je verzamelt, controleert en verwerkt gegevens van klanten. Daarnaast onderhoud jij het contact met zowel externe als interne partijen. 
 
Functie eisen: 
- je hebt hart voor het bedrijf en bouwt graag mee aan een Europees succes 
- goede beheersing van Nederlandse, Engelse en Duitse taal, Frans is een pré
- je kan goed met computer overweg
- kennis met exact is een pré
- je bent nauwkeurig, communicatief vaardig en servicegericht

Heb je interesse gekregen in deze vacature? Solliciteer dan naar post@kempenflex.nl 

Solliciteer op deze vacature