www.kempenflex.nl maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Uren:

24 - 32 uur
32 - 40 uur

Duur dienstverband:

Permanent

Opleidingsniveau:

LBO
MBO

Bedrijf:

Kempenflex
Lensheuvel, 43
5541 Reusel
www.kempenflex.nl

Telefoniste (parttime/fulltime)

Vacaturenummer: 210124
Bedrijf: Kempenflex
Locatie: De Kempen
Geplaatst: 19-10-2022
Uren:
24 - 32 uur
32 - 40 uur
Duur dienstverband:
Permanent
Opleidingsniveau:
LBO MBO
Bedrijf:
Kempenflex
Lensheuvel, 43
5541 Reusel
www.kempenflex.nl
Bedrijfsprofiel
Het is een antwoordservice bedrijf dat 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar is. Vanwege toenemende drukte zijn wij op zoek naar flexibele medewerkers die het team dat uit ongeveer 10 medewerkers bestaat wil versterken.
Functieomschrijving
In deze functie als telefoniste werk je voor heel veel verschillende bedrijven. Hoe dit precies in zijn werk gaat leggen we je hieronder uit.

Dit antwoordservice bedrijf heeft veel verschillende bedrijven als klant. De klanten bestaan uit; dierenartspraktijken, woningstichtingen, productiebedrijven, etc. Elk bedrijf is anders en verkoopt een ander product en/of dienst. Hierdoor is het belangrijk dat je heel de dag door kunt schakelen bij elk telefoontje wat je ontvangt.

Jouw dag begint met een lekker kopje thee of koffie en neemt dan plaats achter je bureau waar jij je headset opzet. Op dat moment heb je geen idee voor welk bedrijf je aan de slag gaat. Zodra de telefoon gaat krijg je te zien voor welk bedrijf je de telefoon opneemt. Aan de hand van de opgestelde afspraken met het bedrijf waar je de telefoon voor opneemt sta je de klant of particulier te woord.

Voorbeeld:
Je neemt na sluitingstijd de telefoon op voor een machinebedrijf. De klant geeft aan dat hij een storing heeft en wil dit graag direct verholpen hebben. Op dat moment noteer je alle gegevens die het machinebedrijf nodig heeft en stel je de afgesproken vragen aan de klant. Aan de hand van de klant zijn/haar antwoorden kun jij opmaken of het een spoedgeval is ja of nee. Bij spoed breng je het machinebedrijf op de hoogte door telefonisch contact op te nemen of door de klant door te verbinden met het machinebedrijf. Mocht de situatie geen spoedgeval zijn zet je alle informatie op de mail zodat het bedrijf de volgende dag zelf contact op kan nemen met de klant.

Werkzaamheden:

-Telefoon aannemen;
-Gegevens registreren;
-Bedrijf op de hoogte stellen en/of doorverbinden.

Werktijden:
Doordat het bedrijf 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar is het belangrijk dat jij dit ook bent. Je hebt wisselende diensten waarin je bereidt moet zijn om ook in de avonden, nachten en weekenden te werken. 

Functie eisen:
- opleidingsniveau maakt niets uit;
- je bent communicatief vaardig;
- je beschikt over empathisch vermogen;
- je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar;
- je bent erg flexibel inzetbaar.

Jouw communicatieve vaardigheden, in combinatie met jouw inlevingsvermogen, zorgen ervoor dat zowel klanten als particulieren op een nette manier worden geholpen.

Pas jij in dit profiel? Neem dan contact met ons op en wie weet ben jij binnenkort werkzaam als duizendpoot binnen dit bedrijf!

Solliciteer op deze vacature