www.kempenflex.nl maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Uren:

32 - 40 uur
Fulltime

Duur dienstverband:

Permanent

Opleidingsniveau:

MBO

Bedrijf:

Kempenflex
Lensheuvel 43
5541 BA Reusel
www.kempenflex.nl

Financieel Administratief Medewerker / Debiteurenbeheer 32 uur

Vacaturenummer: 190214
Bedrijf: Kempenflex
Locatie: Regio Tilburg
Geplaatst: 03-01-2022
Uren:
32 - 40 uur
Fulltime
Duur dienstverband:
Permanent
Opleidingsniveau:
MBO
Bedrijf:
Kempenflex
Lensheuvel 43
5541 BA Reusel
www.kempenflex.nl
Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is een administratie- en boekhoudkantoor dat zich bezighoudt met het voeren van administraties, boekhouding, het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van aangiften. De systemen zijn zeer geautomatiseerd en we hebben veel kennis in huis. Je komt terecht in een heel divers team van vijf mensen, waarbij de verbindende factoren vriendelijkheid en behulpzaamheid zijn. Daarnaast doen we er alles aan om zo duurzaam mogelijk te werken. Denk hierbij aan groene stroom, zonnepanelen, gerecycled papier etc. Door de groei van het bedrijf zijn we op zoek naar een Administratief Medewerker en Debiteurenbeheerder.
Functieomschrijving
Wie ben jij?
Ben jij op je best in contact met mensen en krijg je er energie van als mensen zich geholpen voelen? Dan is deze functie als Financieel Administratief Medewerker/Debiteurenbeheer zeker iets voor jou.

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die sterk in zijn of haar schoenen kan staan, zorg draagt om een goede gesprekspartner te zijn naar de klant toe en iemand die graag in een gezellig en kleinschalig team werkzaam wil zijn. 

Wat doe jij als Administratief Medewerker?
Als administratief medewerker verzorg je de boekhouding voor diverse bedrijven van alle soorten. Je zorgt er onder andere voor dat inkoopfacturen en verkoopfacturen op de juiste manier in de boekhouding worden verwerkt en brengt klanten regelmatig op de hoogte van openstaande posten en lost samen met de klant eventuele vraagposten op.

Wat doe jij als Debiteurenbeheerder?
Voor een beheerder onroerend goed in de sociale sector verzorgen wij het debiteurenbeheer. Dat wil zeggen dat er regelmatig gebeld moet worden naar mensen die de huur te laat betalen. Daarom is het belangrijk dat je vriendelijk maar duidelijk kunt communiceren en dat afspraken goed worden vastgelegd in het systeem.

Ervaring is geen vereiste, het is belangrijk dat je leergierig bent!

Functie eisen:
-Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau
-Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
-Je bent 32 uur beschikbaar
-Je kunt snel een situatieschets maken en oplossingen vinden
-Je kunt helder communiceren, zowel telefonisch als per e-mail
-Je kunt nauwkeurig werken

Ben je communicatief vaardig, leergierig en spreekt deze functie je aan? Solliciteer dan naar post@kempenflex.nl 

Solliciteer op deze vacature