www.kempenflex.nl maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Uren:

Flexibel
Fulltime

Duur dienstverband:

permanent

Opleidingsniveau:

MBO

Bedrijf:

Kempenflex
Lensheuvel, 43
5541 Reusel
www.kempenflex.nl

Elektromonteur (parttime mogelijk)

Vacaturenummer: 220023
Bedrijf: Kempenflex
Locatie: De Kempen
Geplaatst: 10-02-2022
Uren:
Flexibel
Fulltime
Duur dienstverband:
permanent
Opleidingsniveau:
MBO
Bedrijf:
Kempenflex
Lensheuvel, 43
5541 Reusel
www.kempenflex.nl
Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is een professioneel en flexibel installatiebedrijf waar kwaliteit en service voorop staat. Van A tot Z biedt dit bedrijf de klanten een strategisch advies op niveau, wat daarna gerealiseerd wordt op deskundige wijze. Inmiddels bestaat het bedrijf uit 16 enthousiaste en ambitieuze medewerkers en groeien nog steeds door! Daarom zijn we per direct op zoek naar elektromonteurs!
Functieomschrijving
Als elektromonteur zal je werkzaam zijn in de buitendienst. Je bent nauwkeurig en als echte techneut versta je je vak. In jouw rol als elektromonteur ga je dagelijks alleen of samen met een collega naar de klant. Hier ben je voornamelijk verantwoordelijk voor aanleg en advisering, het plegen van onderhoud en het rapporteren daarvan. Doordat je met leuke collega's samen de klussen de baas bent sta je er nooit alleen voor. Daarnaast kom je bij verschillende klanten waardoor geen dag hetzelfde is. Kortom een veelzijdige job!

Dit bedrijf krijgt de mooiste elektrotechnische opdrachten binnen. Hierbij kun je denken aan:
- domotica; 
- beveiliging; 
- camerasystemen;
- datanetwerken;
- telecommunicatie.

JIJ draagt eraan bij om samen met het team alles van A tot Z te realiseren voor de klant!

De sfeer bij dit bedrijf is laagdrempelig en je voelt je er direct thuis! Het is een mooi modern kantoor waar je elke ochtend je dag begint met een kopje koffie of thee. Vanuit daar ga je samen of alleen naar de klant. Het bedrijf zorgt uitstekend voor jou en voorziet jou van de juiste apparatuur om je werk zo goed en zorgvuldig mogelijk te kunnen verrichten. Daarnaast staat er een bedrijfsauto klaar om naar de klant te kunnen. 

Naast de werksfeer is de familiesfeer ook zeker aanwezig! Het is een familiebedrijf met veel ambities die zij delen met jou en alle andere collega's. Samen werken jullie naar de doelen toe en daar hoort ook gezelligheid bij! Elke vrijdagmiddag eindigen jullie samen de week in het bruin café binnen het bedrijfspand!
En wil je na een dag werken even stoom afblazen? Zelfs dat kan! Het bedrijf heeft een volledige sportruimte ingericht met de nieuwste apparatuur waar jij na je werk nog even flink los kan gaan! 

Functie eisen:
- je beschikt over een afgeronde MBO niveau 3 en/of 4 Elektrotechniek;
- je bent leergierig, enthousiast en nauwkeurig;
- je bent flexibel en collegiaal;
- je bent in het bezit van een rijbewijs B. 

Aanbod:
- een leuke afwisselende en verantwoordelijke baan;
- een informele werksfeer met leuke collega's;
- een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden;
- er zijn opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
- luxe sportruimte met de nieuwste sportapparatuur waar je onbeperkt gebruik van mag maken;
- vrijdagmiddagborrels en personeelsuitjes die je echt niet wilt missen!


Ben jij een enthousiaste elektromonteur die iets moois neer wil zetten bij de klant en op zijn tijd van gezelligheid houdt? Dan ben je bij dit bedrijf aan het goede adres! Zij verwelkomen je met open armen en leren je graag beter kennen in het bruine café tijdens de vrijdagmiddagborrel!

Solliciteer op deze vacature